Verantwoord ondernemen.

Aandacht voor duurzaamheid

Avek is opgericht in 1927 en onze allerbelangrijkste doelstelling is continuïteit. Wij willen nu en in de toekomst op een duurzame en verantwoorde wijze kwaliteitsbedden in Nederland produceren. Met onze rijke en lange historie beseffen wij dat wij als fabrikant een verantwoordelijkheid dragen naar onze planeet, naar onze medewerkers en naar onze klanten.

Wij vinden het belangrijk om goed met onze leefomgeving om te gaan, en daarom worden in onze nieuwe beddenfabriek geen milieubelastende stoffen toegepast. Er zijn dan ook geen emissies van (gevaarlijke) stoffen naar grond, water of lucht. Energiebesparing is voor ons een belangrijk thema: wij krijgen onze stroom van 1920 zonnepanelen op ons dak en zijn sinds onze verhuizing naar onze nieuwe beddenfabriek geheel gasloos. De verlichting bestaat uit energiezuinige LED.  Met grondstoffen gaan wij bewust en selectief om. De bedden die wij maken zijn duurzaam en staan garant voor een lange levensduur.

Onze vakmensen.

Onze vakmensen doen met plezier hun werk onder goede en veilige werkomstandigheden. Het personeelsverloop is zeer gering en er zijn meerdere ‘grootvader op vader op zoon’ relaties in de historie van het bedrijf. Tevens is er ruimte voor medewerkers die, ondanks een beperking, goed werk verrichten. Samen vormen ze het Avek team.

Net als bij onze medewerkers, bouwen we ook graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Dit doen we door het maken van eerlijke kwaliteitsbedden, die garant staan voor uitstekend comfort en gemaakt zijn voor een lange levensduur. Kwaliteitsproducten waar we voor 100% achter kunnen staan, en die u een goede nachtrust bezorgen.

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak uw bed op maat met uw eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search