Dit is Avek:
Kwaliteitsbedden uit Fryslân.

Gedegen vakmanschap.

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen in Fryslân. Onze kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. We maken vrijwel alles zelf, in onze eigen fabriek. Daardoor kunnen we een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is onze missie en daarom maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen. Met Avek kies je voor een betrouwbaar bed dat met zorg en vakmanschap is gemaakt.

Dutch Design door topontwerper Hans Daalder.

Design uit Nederland.

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Het is daarom van belang dat een bed er goed uitziet. Al onze ontwerpen zijn van Nederlandse bodem. Voor de boxsprings Fier en Noflik werkten we samen met de gerenommeerde ontwerper Hans Daalder. Moeiteloos combineert hij zijn heldere en pure designstijl met een hoge mate van gebruiksgemak en begrijpelijke techniek. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.

Bedden op topniveau.

Met onze jarenlange kennis en ervaring staan wij in voor betrouwbaar slaapcomfort op topniveau. Dat mag je altijd van ons verwachten. Elk product maken we met zorg in onze eigen fabriek en controleren we voordat het naar de klant gaat. Met een Avek slaapsysteem, speciaal voor jou gemaakt, haal je een betrouwbaar bed in huis. Goed voor vele ontspannende nachten.

.

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak je bed op maat met je eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search