Dit is Avek:
Aandacht en persoonlijk advies.

Ruim 200 specialisten.

Een nieuw bed is een investering waarbij je niet over één nacht ijs gaat. Voordat je een keuze maakt, is het belangrijk dat je alle opties hebt overwogen. Er is zoveel te kiezen en te combineren. Persoonlijk advies van een slaapspecialist helpt je de juiste keuze te maken. Je vindt onze boxsprings, matrassen en andere producten alleen bij erkende dealers. Met hun kennis en ervaring kunnen zij je perfect adviseren om met alle opties jouw bed op maat te creëren. Met al onze ruim 200 dealers hebben wij korte lijnen. Een specifieke vraag of wens is hierdoor snel beantwoord.

Niet tevreden? Zo geregeld.

Proef op de som.

Het ligcomfort van onze bedden kun je het beste voelen en ervaren in de winkel. Wij adviseren je om ruim de tijd te nemen als je de bedden uitprobeert bij één van de Avek dealers. Juist door te gaan proefliggen, in combinatie met persoonlijk advies van de dealer, kom je tot de beste slaapoplossing voor jou. Er is altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Lig je op de door jou gekozen matras thuis toch niet lekker? Wij bieden je de mogelijkheid om de matraskern binnen 60 dagen kosteloos om te ruilen voor een kern met een andere hardheid. Een geruststellende gedachte. Vraag je dealer naar de voorwaarden.

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak je bed op maat met je eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search