Avek Topmatrassen

Heerlijk comfortabele Avek topmatrassen

Een topmatras is een relatief dunne matras met een soepele vulling, die je bovenop je gewone matras legt. Met de luxe Avek topmatrassen maak je je bed extra comfortabel. Bovendien zijn de topmatrassen erg praktisch in het gebruik: je hoeft alleen de topper op te maken, en keren is door het beperkte gewicht vrij eenvoudig. Kies je voor een Avek topper op een verstelbaar bed? Dan wordt de 2-persoons topmatras naar wens met een split geleverd. Hierdoor blijven de rugdelen van een 2-persoons bed afzonderlijk verstelbaar, zonder dat er sprake is van een naad tussen de bedhelften.

boxspring-sinne-vrijstaand-met-topper-1500x890px

Avek Topper Comfort Extra

De Comfort Extra heeft een elastische witte tijk die afritsbaar is, en chemisch gereinigd kan worden. Deze Avek topmatras kan worden voorzien van een split, voor toepassing op verstelbare bedden. De Comfort Extra is bovendien ook leverbaar met aan één zijde het verkoelende Coolrest. Zeker in de zomer zorgt deze buitenlaag voor extra verkoeling, zodat je fris en fit opstaat. De topmatras heeft een totale hoogte van circa 9-10 cm.

Avek Topper Comfort de Luxe

Topmatras Comfort de Luxe heeft een luxe elastische tijk, die blind genopt is. Door deze fixering (met klittenband) van de tijk aan de topperkern is verschuiving van de tijk niet mogelijk, en krijgt de topper een mooi bollerend oppervlak. De tijk wel afritsbaar, en chemisch te reinigen. De uitvoering met split, voor toepassing op verstelbare bedden, is bij deze topmatras mogelijk. Topmatras Comfort de Luxe is optioneel ook leverbaar als Pockettopper. In deze uitvoering is de kern opgebouwd uit een stretch pocketvering met aan weerszijden een laag Innerzone latex. De Comfort de Luxe heeft een hoogte van circa 12 cm en de Pockettopper is circa 15 cm hoog.

Daarom kies je voor een Avek topmatras

Onze topmatrassen bieden een goede ventilatie, de juiste ondersteuning en een heerlijk ligcomfort. Optimale ventilatie wordt verkregen door toepassing van ventilerende comfortmaterialen. Een topper is meestal iets warmer dan een normale matras. Door het gebruik van ventilerende materialen blijft jouw bedklimaat prettig en stap je ’s ochtends fris weer uit uw bed. De meeste fabrikanten bieden toppers zonder comfortzones. Deze specifieke zones in de Avek topmatrassen zorgen juist voor een optimale ondersteuning. Bij de schouders en heupen krijg je zo extra comfort en bij de lende en bovenbenen extra ondersteuning. De zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen bieden een heerlijk ligcomfort, goed voor vele nachten slaapplezier.

Avek Topmatrassen
Omschrijving Topmatras Comfort Extra Topmatras Comfort de Luxe
Matrashoogte ca. 10 cm ca. 12 cm (Pockettopper ca. 15 cm)
Matraskern. opties Koudschuim | Innerzone latex | Talalay latex Koudschuim | Innerzone latex | Talalay latex | Pocketvering
Comfortzones in kern ja ja
Leverbaar als splittopper ja ja
Tijk elastische tijk blindgenopte elastische tijk
Tijk optioneel Coolrest bovenzijde
Tijk afritsbaar/reinigbaar? ja, chemisch ja, chemisch
Geschikt voor diverse bedbodems ja, advies boxspring en spiraalbodem ja, advies boxspring en spiraalbodem
Bijzonderheden Leverbaar als pockettopper
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!
HANDIG! DOWNLOAD BROCHURE!
HANDIG! DOWNLOAD BROCHURE!
Download brochure!
Handig! Brochure per PDF.
Je kunt deze pagina natuurlijk ook prima doorsturen of bekijken op je mobieltje. Heb je liever een brochure als PDF? Klik dan op onderstaande button!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak uw bed op maat met uw eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search