Je eigen bed samenstellen.
We helpen je een handje!

Jij bepaalt.

Slapen doe je toch het liefste in je eigen bed. Maar dan wel in een bed dat past bij jouw smaak en jouw wensen. Omdat slaapwensen net zo uniek zijn als ieder mens, biedt Avek heel veel opties. Van hardheden, afmetingen, luxe stoffen tot poten en accessoires. Het is jouw bed, dus jij bepaalt. Maar het is wel verstandig om je in de winkel te laten adviseren.

Onbeperkte mogelijkheden.

De boxspring

Eén van de populairste bedden op dit moment is de boxspring. Deze populariteit heeft de boxspring vooral te danken aan de bijzondere comforteigenschappen en de luxe uitstraling. Een boxspringcombinatie bestaat uit een bedbodem, een matras en eventueel een topmatras. Het onderstel, de boxspring zelf, is een gestoffeerd frame voorzien van veren en bedpoten. Je kunt een boxspring krijgen in vlak of verstelbaar: bij een elektrisch verstelbare box breng je het bed met een druk op de knop in de gewenste stand. Handig voor als je een boek wilt lezen of even lekker wilt relaxen. Wil je je bed ook hiervoor gebruiken, dan is een verstelbaar bed zeker het overwegen waard.

Het matras

Het matras is het meest bepalend voor je comfort, en daarmee een heel belangrijk onderdeel van je bedcombinatie. In Nederland is het pocketveringmatras favoriet, en niet voor niets. Een pocketveringmatras biedt een aangenaam ligcomfort, maar is bovendien duurzaam, veerkrachtig en goed ventilerend. Belangrijk is dat je kiest voor de juiste hardheid. Ga daarom altijd proefliggen. Je dealer kan je helpen in het maken van de juiste keuze. Geef ook duidelijk je eigen voorkeuren aan. Dit is van belang bij het kiezen van de juiste afdeklagen en het meest geschikte topmatras.

Uiterlijk van je bed

De buitenkant van je bed doet er natuurlijk ook toe. Je wilt immers niet alleen goed, maar ook mooi slapen. Elke boxspringlijn heeft zijn eigen design, en binnen elke lijn kun je kiezen uit meerdere achterwanden. Van strakke belijningen tot modern klassiek, kies de stijl en vormgeving die bij jou past. Daarnaast is de keuze van de stof bepalend voor de uitstraling van je boxspring. Er is veel variatie in kleur, samenstelling en structuur van de stoffen. Bedenk wel dat je een aanschaf doet voor vele jaren en dat je met bedtextiel ook veel variatie in kleur kunt aanbrengen. Als laatste kies je de bedpoten, en eventueel andere accessoires zoals bijpassende verlichting en hockers.

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak je bed op maat met je eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search