The original Boxspring Ninety.
Veelvuldig bekroond!

The original Boxspring Ninety.

Avek bestaat ruim 90 jaar! Om dit te vieren hebben wij speciaal voor jou de Boxspring Ninety ontwikkeld. Een zeer complete Avek boxspring met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve Ninety achterwand. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 550 euro! Je hebt al een complete 2-persoons Ninety boxspring inclusief alle extra’s voor 2.995 euro!

boxspring-ninety-vrijstaand-met-nieuwe-lampjes-2022

Vele malen bekroond!

De luxe Avek Ninety Boxspring is vele malen bekroond! (Beste uit de Test van de Consumentenbond, dec’21 / juni ’22 / aug ’22 / nov’22 / mrt ’23 / sep ’23). De Ninety scoort niet alleen goed op levensduur, maar verslaat ook andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. We zijn erg blij dat onafhankelijke testen de kwaliteit én het comfort van onze bedden bevestigen. Door toepassing van uitsluitend kwaliteitsmaterialen en ons jarenlange vakmanschap is uw nachtrust bij ons in goede handen. Neem zelf de proef op de soms en test de Ninety uit bij één van onze dealers!

Royaal 3 laags slaapcomfort

Boxspring Ninety is een heerlijk comfortabel boxspringbed, opgebouwd uit 3 royale lagen: de box, een pocketveringmatras, en de topper. Deze lagen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en samengesteld uit hoogwaardige materialen, zodat je bed lang mee gaat. Bijzonder aan de Ninety is dat zowel de pocketvering in de box, de pocketvering in het matras en de OptiFoam® HR koudschuim kern in de topper allemaal zijn voorzien van 5 comfortabele zones. Hierdoor vormt het bed zich optimaal naar jouw lichaamscontouren. Zo lig je nog lekkerder en val je sneller in slaap.

Avek Boxspring Ninety inclusief gratis ‘Licht- en Zicht’ pakket

Bij de Avek Boxspring Ninety ontvang je een compleet Lichtpakket helemaal cadeau. Het Lichtpakket bestaat uit 2 LED leeslampjes voor bevestiging op de achterwand, en een set LED in- en uitstapverlichting. De in- en uitstapverlichting wordt via een bewegingsmelder onder het bed automatisch geactiveerd zodra je ’s nachts in of uit bed stapt, waardoor je altijd eenvoudig de weg kunt vinden. Na de ingestelde tijd schakelt de verlichting automatisch weer uit. Wel zo prettig.

Ook verkrijgbaar in een verstelbare uitvoering

Boxspring Ninety is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Met een druk op de knop breng je de elektrisch verstelbare boxspring eenvoudig naar de door jou gewenst stand. De veilige elektromotor bedien je via de meegeleverde draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen.

Test de Ninety boxspring in de winkel!

We zijn uiteraard erg blij met het predicaat ‘Beste uit de test’. Maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat u de Ninety zelf test door in de winkel te gaan proefliggen. Onze dealers staan graag voor u klaar. Zij kunnen u met persoonlijk advies helpen bij het maken van de juiste keuzes en informeren u over alle mogelijkheden.

De vele malen bekroonde Boxspring Ninety stel je naar eigen wens samen.

Bij de Boxspring Ninety valt veel te kiezen. Afhankelijk van je lichaamsbouw en voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Wij bieden bedlengtes van 200, 210 of 220 cm, en bedbreedtes van 80, 90, 100, 140, 160, 180 en 200 cm. En qua stoffen kies je voor de stof en kleur die het beste bij jouw smaak en interieur past. Zo stel je je eigen Boxspring Ninety naar wens samen. Onze dealers zijn je hierbij graag van dienst met deskundig advies.

Boxspring Ninety in 2-persoons uitvoering bestaat uit de volgende componenten:

• 2 boxsprings met een 5 zone pocketvering interieur, voorzien van stoere poten
• 2 pocketveringmatrassen, voorzien van 5 comfortzones, in de hardheden standaard, stevig of extra stevig
• één extra luxe 2-persoons topmatras met schouderzones of bij de elektrische uitvoering twee 1-persoons topmatrassen

En de volgende extra’s t.w.v. €550 :
• 1 exclusieve en zeer royale achterwand Ninety
• 2 stuks LED leeslampjes
• 2 stuks LED in-/uitstapverlichting

Jouw totale voordeel bedraagt maar liefst 550 euro!
Een complete 2-persoons Boxspring Ninety in vlakke uitvoering is verkrijgbaar vanaf 2.995 euro.
Download de leaflet voor meer informatie.

Boxspring Ninety
Omschrijving Boxspring Ninety
Totale bedhoogte in cm ca. 64 (vast), 66 (verstelbaar)
Vering in de box Pocketvering, 5 comfortzones
Boxhoogte incl. pootjes ca. 36 (vast), 38 (verstelbaar)
Matrashoogte in cm ca. 18
Matraskern Pocketvering, 5 zones
Aantal slags pocketvering 6
Bandstaal rondom kern nee
Thermish gehard ja
Afdekking matras std. OptiFoam HR koudschuim
Comfort matras standaard, stevig, X-stevig
Topperhoogte in cm ca. 10
Topperkern standaard OptiFoam HR, met schouderzones
Topperkern optioneel Innerzone latex, met schouderzones
Matras/topperhoes afritsbaar ja
Uitvoeringen vast en elektrisch verstelbaar
Bijzonderheden Jubileumboxspring met vele extra’s
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!
LEAFLET MET VERKOOPPRIJZEN!
LEAFLET MET VERKOOPPRIJZEN!
Download leaflet!
Handig! Brochure per PDF.
Je kunt deze pagina natuurlijk ook prima doorsturen of bekijken op je mobieltje. Heb je liever een brochure als PDF? Klik dan op onderstaande button!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak je bed op maat met je eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search