Avek Ouro Matrassenlijn

Avek Ouro. Slapen op topniveau!

Als alleen het beste goed genoeg is, kies je voor een matras uit de nieuwe Ouro matrassenlijn. Alle Ouro matrassen zijn voorzien van een royale 7 zone ACS pocketveringkern van 15 cm hoog, en zijn afgedekt met maar liefst drie hoogwaardige toplagen. Alle lagen zijn gezoneerd, waardoor een optimale lichaamsondersteuning verkregen wordt. Kies voor type X7, X8 of X9, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en wensen. De Avek dealer adviseert graag over de juiste keuze. Op een Ouro matras lig je uitermate comfortabel, en droom je heerlijk weg

matras-avek-ouro-geheel-schuin-2-kln

De beste ondersteuning

De Avek Ouro matrassen zijn optimaal gezoneerd in alle comfortlagen, voor de best mogelijke ondersteuning op maat, precies op de plekken waar je lichaam dat nodig heeft. Eén van de afdeklagen is een samengestelde combilaag, waardoor de comfortzones nog beter voelbaar zijn. De unieke ACS pocketvering in de Ouro heeft 7 comfortzones, en een royale veerhoogte van 15 cm. Deze vering werkt in 2 fasen, waarbij de eerste fase vooral bijdraagt aan comfort, en de tweede fase aan de ondersteuning. Daarbij biedt de ACS vering extra support in de lende. Het bandstaal rond de kern maakt de matras extra duurzaam en stabiel, ook aan de matrasranden. Daardoor kan je lang van je Ouro matras genieten.

Optimale ventilatie

Een goede ventilatie zorgt voor een prettig en gezond bedklimaat, zodat je ’s ochtends heerlijk fris en uitgerust ontwaakt. Bij de samenstelling van de Ouro matrassen hebben wij uitsluitend gekozen voor hoogwaardige afdekmaterialen, met een zeer open structuur. Bovendien zijn deze lagen ook nog eens voorzien van speciale ventilatiekanalen. De ACS pocketvering loopt tot aan de zijkant van de matras, wat zorgt voor een extra goede zijdelingse ventilatie. Net als de tijk overigens, die aan zowel zij- als onderkant bestaat uit ademend 3-D doek. Het bovenblad van de matrastijk, voorzien van Tencel, draagt bij aan een goede vochtafvoer.

Superieur ligcomfort

Door toepassing van maar liefst drie soepele toplagen bieden de Ouro matrassen ultiem ligcomfort. Ligcomfort dat zorgt voor volledige ontspanning en dat je laat genieten van een heerlijke nachtrust. De Ouro matrassen zijn samengesteld uit louter duurzame en hoogwaardige materialen, die een optimale balans creëren tussen ondersteuning én zachtheid. Met duidelijk waarneembare schouder- en heupzones. Deze comfortzones zitten niet alleen in de pocketvering, maar ook in alle comfortlagen van de Ouro matrassen.

Matras Ouro X7

De X7 biedt binnen de exclusieve Ouro serie een iets steviger, maar zeer comfortabele ligging. Drie gezoneerde toplagen met o.a. HybridFoam, latex en OptiFoam® koudschuim op een ACS pocketvering kern van 15 cm hoog, bieden extra comfort in de heup- en schouderzone.

Matras Ouro X8

De X8 heeft een gezoneerde en heerlijk soepele Innerzone latex toplaag. De tweede laag is samengesteld uit latex en OptiFoam® koudschuim, en zorgt voor extra drukverlaging in de belangrijkste zones. Ondersteuning én comfort zijn perfect in balans.

Matras Ouro X9

De X9 is de absolute topmatras uit de Avek collectie. Zowel in de toplaag als in delen van de tweede toplaag wordt het exclusieve Talalay Natural latex toegepast. Dit is een superieur en zeer goed ademend comfort materiaal op basis van 100% natuurlijke latex. Deze matras biedt ultiem comfort en de best mogelijke ondersteuning.

Makke yn Fryslan, in onze duurzame fabriek

Met trots produceren wij al bijna 100 jaar onze bedden in Surhuisterveen (Frl). Vanaf medio 2023 doen we dit in een geheel nieuwe beddenfabriek, die gebouwd is volgens de laatste normen op het gebied van duurzaamheid (GPR 8.0). Wij hebben onze fabriek optimaal geïsoleerd en verwarmen (gasloos) met warmtepompen en vloerverwarming. Onze energie krijgen we via 2000 zonnepanelen op dak. Bijzonder zijn de toegepaste circulaire bakstenen, die gestapeld zijn i.p.v. gemetseld, en ooit weer hergebruikt kunnen worden. Een speciale wateropvang en diverse voorzieningen dragen bij aan de biodiversiteit rond de fabriek. Ook niet onbelangrijk: voor onze vakmensen biedt de nieuwe fabriek een aangename en veilige werkomgeving. Met het maken van duurzame bedden in onze duurzame fabriek proberen wij bij te dragen aan een duurzamere samenleving.

Ouro Matras
Omschrijving Matras Ouro X7 Matras Ouro X8 Matras Ouro X9
Matrashoogte in cm ca. 25 ca. 25 ca. 25
Pocketvering, hoogte Type ACS, 15 cm Type ACS, 15 cm Type ACS, 15 cm
Thermisch gehard ja ja ja
Bandstaal rondom kern ja ja ja
Aantal comfortzones pocketkern 7 7 7
Aantal lagen in de matras 7 lagen 7 lagen 7 lagen
Afdekking toplaag Hybrid foam Innerzone latex Talalay Natural latex
Combilaag latex/koudschuim latex/koudschuim Talalay/koudschuim
Tussenlaag Avek koudschuim Avek koudschuim Avek koudschuim
Gridbase ja, bij heupzone ja, bij heupzone ja, bij heupzone
Aantal hardheden matras 2: standaard, stevig 2: standaard, stevig 2: standaard, stevig
Afritsbare tijk ja, met Tencel ja, met Tencel ja, met Tencel
Handgrepen onderzijde matras ja, 4 stuks ja, 4 stuks ja, 4 stuks
Anti-slip onderzijde ja ja ja
Niet-keerbare matras ja ja ja
Geschikt voor diverse bedbodems ja ja ja
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!
HANDIG! DOWNLOAD BROCHURE!
HANDIG! DOWNLOAD BROCHURE!
Download brochure!
Handig! Brochure per PDF.
Je kunt deze pagina natuurlijk ook prima doorsturen of bekijken op je mobieltje. Heb je liever een brochure als PDF? Klik dan op onderstaande button!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak je bed op maat met je eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search