Dit is Avek:
Altijd je bed op maat.

Slapen volgens jouw wensen.

Bijna een derde van je leven breng je slapend door. Een goede nachtrust is onmisbaar voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij jou en jouw slaapwensen, is dus geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, en daarom biedt Avek een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende hardheden, maten, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, creëer je jouw Avek bed op maat. Nadat je bij één van onze dealers je bed hebt samengesteld, maken onze vakmensen deze op maat in onze eigen fabriek.

Onze mensen verstaan hun vak.

De keuze is aan jou.

Strak of speels, eenvoudig of gewaagd? De keuze is aan jou. Het design van een bed onderstreept niet alleen de sfeer in de slaapkamer, maar ook je persoonlijkheid. Voor elke stijl is er een Avek bed. Onze collectie biedt je vele mogelijkheden. Niet alleen in design, kleur, stoffen en accessoires. Ook qua hardheden, lengte- en breedtematen en verstelbaarheid is je bed volgens jouw wensen te personaliseren.

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak uw bed op maat met de Avek Slaapadviseur!

Start typing and press Enter to search