Dit is Avek:
Kiezen voor hoogwaardige materialen.

Alleen het beste is goed genoeg.

Als het om slapen gaat, is alleen het beste goed genoeg voor ons. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen, ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen met de juiste eigenschappen. Dat is voor ons een bewuste keuze. Hierdoor kunnen we het comfort en de duurzaamheid van al onze boxsprings, matrassen en bedden garanderen. De productie vindt daarbij plaats in onze eigen fabriek in Nederland.

Duurzaam en comfortabel.

Wij garanderen een comfortabele ligging.

Om lang te kunnen genieten van een weldadige nachtrust, is duurzaamheid een vereiste voor alle materialen die we gebruiken. Maar ook de ventilerende eigenschappen zijn van wezenlijk belang. Transpiratievocht wordt hierdoor optimaal afgevoerd zodat schimmels en huisstofmijt geen kans krijgen. Dit slaapt fris en gezond en verlengt de levensduur van de matras. Onze thermisch geharde pocketveringen zijn van Duitse origine, en gaan jarenlang mee. Ze behouden hun vorm en veerkracht zodat je elke ochtend opnieuw uitgerust wakker wordt. Welk bed of matras je ook kiest, wij garanderen een jarenlange comfortabele ligging.

60 dagen omruilgarantie.

Het juiste bed kiezen kan best lastig zijn. Gelukkig kan jouw Avek dealer je hierbij helpen. Wij raden je aan om ruim de tijd te nemen voor het proefliggen in de winkel. Lig je eenmaal thuis toch niet lekker op je nieuwe bed? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je matraskern binnen 60 dagen kosteloos om te ruilen voor een iets harder of zachter exemplaar. Bij onze pocketveermatrassen maken we uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige veren. Met een gerust hart geven we je daarom 25 jaar garantie op veerbreuk. Ook op alle andere onderdelen van onze slaapsystemen kun je vertrouwen op een solide garantie.

Garantieregeling Avek.

Avek geeft 5 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten op basis van jaarlijkse afschrijving van 1/5 deel van de aankoopwaarde op boxsprings, merkmatrassen en topmatrassen en dwarsgespannen spiraalbedbodems (m.u.v. de motoren en overige elektronica). Op stalen (ruimtebesparende) bedden geven we 3 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten op basis van jaarlijkse afschrijving van 1/3 deel van de aankoopwaarde. Op alle motoren en elektronica is een volledige garantie van 2 jaar van kracht (m.u.v. batterijen, kabels, stekkers en lampjes). Op onze pocketveringen geven wij 25 jaar garantie op veerbreuk. Voor de complete garantievoorwaarden of aanvullende informatie over de garantieregeling kunt u contact opnemen met de verkoopbinnendienst.

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak je bed op maat met je eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search