We delen graag 90 jaar ervaring.

Denk goed na voordat je een bed koopt.

Een hard of juist zacht matras, lezen of gelijk het licht uit. Slaapwensen zijn net zo uniek als ieder mens. Wat voor iedereen hetzelfde is, is het belang van een goede nachtrust. Het is bepalend voor de rest van de dag. Goed slapen is dus persoonlijk slapen. Speciaal voor jou hebben we tips en advies verzameld.

Tips en advies.
Voor een goede nachtrust.

Een hard of juist zacht matras, lezen of gelijk het licht uit. Slaapwensen zijn net zo uniek als ieder mens. Wat voor iedereen hetzelfde is, is het belang van een goede nachtrust. Het is bepalend voor de rest van de dag. Om een goede nachtrust te krijgen, geven wij graag een aantal tips.

Je eigen bed samenstellen.
We helpen je een handje!

Slapen doe je toch het liefste in je eigen bed. Maar dan wel in een bed dat past bij jouw wensen. Omdat slaapwensen net zo uniek zijn als ieder mens, biedt Avek heel veel opties. Van hardheden, afmetingen, luxe stoffen tot poten en accessoires. Het is jouw bed, dus jij bepaalt.

Kies het juiste matras.
Waar moet je op letten?

Ze komen in soorten en maten: matrassen. Voor iedere slaper heeft Avek het perfecte matras. Kies zelf uit de verschillende hardheden, afdeklagen, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. In combinatie met een van onze boxsprings of spiraalbodems ben je verzekerd van een gezonde en ontspannende nachtrust.

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak uw bed op maat met uw eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search