Avek Acties!

Boxspring Ninety: Beste uit de Test van de Consumentenbond

De luxe 3-laags Boxspring Ninety komt als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond! De Ninety scoort niet alleen hoog op levensduur, maar verslaat alle andere boxsprings uit de test als het gaat om ligeigenschappen. Een bekroning van ruim 90 jaar vakmanschap! Boxspring Ninety is verkrijgbaar als aantrekkelijke setaanbieding met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis LED in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve Ninety achterwand. Het totale voordeel bedraagt maar liefst €510. Er is al een complete 2-persoons Boxspring Ninety voor €2795.

Vind de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak je bed op maat met je eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search