Avek Acties!

Zomervoordeel bij Avek!

Je ontvangt nu tijdelijk een gratis topmatras bij aankoop van een complete Boxspring Noflik, Boxspring Simmer, Boxspring Fier of de elektrische Boxspring 1927. Op de vaste Boxspring 1927 krijg je 300 euro korting (i.p.v. een gratis topmatras), bij aankoop van een 2-persoons set. Geldig voor orders ontvangen in de periode van 26 juli tot en met 6 september 2021. Ga voor advies en meer informatie naar de Avek dealer!

The original Boxspring Ninety

Avek bestaat ruim 90 jaar! Om dit te vieren hebben wij speciaal voor jou de Boxspring Ninety ontwikkeld. Een luxe Avek boxspring met vele extra’s zoals een extra dikke topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de fraaie Ninety achterwand. Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 euro! Je hebt al een zeer complete 2-persoons Ninety boxspring voor 2.595 euro! Klik hier voor meer informatie over deze Avek actie.

Vind de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak je bed op maat met je eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search