Nooit meer koude voeten in bed

Veel mensen hebben in de herfst en winterperiode last van koude voeten. Vooral voor vrouwen is dit een bekend fenomeen. Het hebben van koude voeten is niet alleen erg onprettig, maar hindert ook het inslapen. Gelukkig biedt de Avek voetverwarming daarvoor een prima oplossing. Met de Avek voetverwarming geniet je van aangenaam warme voeten in bed en tijdens het inslapen.

Gebruiksgemak

De voetverwarming is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening, waarbij je zelf de gewenste temperatuurinstelling kiest. Binnen 5 minuten is je matras heerlijk opgewarmd. En na 15 of 30 minuten schakelt de verwarming automatisch weer uit.

Veilige techniek

De Avek voetverwarming voor je matras is een veilige en bewezen techniek, en bestaat uitsluitend uit laagspanning onderdelen. De transformator met CE keur bevindt zich buiten de matras. Het verwarmingselement wordt geïntegreerd in de bovenzijde van het matras en kan niet verschuiven. De timerfunctie zorgt ervoor dat de verwarming automatisch uitgeschakeld wordt. De voetverwarming is optioneel leverbaar op alle Avek matrassen en topmatrassen, en is ook geschikt voor verstelbare bedden.

Download leaflet voetverwarming

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Avek Boxspring 1927 themabeeld met beer