Avek Bronze Matras.
Comfortabel, fris en aangenaam slapen.

Avek Bronze Matras. Voor iedere slaapwens.

De Bronze is een matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een royale 8-slags pocketvering en is met verschillende luxe afdeklagen verkrijgbaar. Daarmee maak je je matras persoonlijk. Zo komt Bronze tegemoet aan vele slaapwensen.

Avek pocktervering matras Bronze

Kies je favoriete Bronze.

Er is keuze uit 2 typen Bronze matrassen. Type 100 is voorzien van een HR afdeklaag, voor de liefhebber van een ietwat steviger en veerkrachtig matras. Voor een soepeler comfort en optimale ventilatie is type 300, met latexafdekking, de juiste keuze.

Optimaal slaapcomfort.

Om de Bronze helemaal op jezelf af te stemmen, kun je kiezen uit een standaard of stevige matraskern. In combinatie met een Avek spiraalbodem of boxspring geniet je van optimaal slaapcomfort. Maak kennis met de Avek Bronze bij jouw Avek Slaap Adviseur.

Fris en aangenaam slapen.

Je slaapt fris en aangenaam op de Avek Bronze matras. Een comfortabele matras, voorzien van luxe afdeklagen aan beide zijden. Deze keerbare matras heeft vijf comfortzones en van nature een aangename ligkarakteristiek. Bronze biedt aan vele mensen een goede ligging.

Eindeloze mogelijkheden voor een optimale nachtrust.

Onze matrassen kenmerken zich door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een breed aanbod in matrassen in verschillende collecties en geven je graag persoonlijk advies. Je kunt kiezen uit verschillende hardheden, afdeklagen en afmetingen. Zo creëer je gemakkelijk jouw persoonlijke matras die in combinatie met één van onze bedbodems of boxsprings jouw ideale slaapsysteem vormt. Nadat je bij de dealer je bed hebt samengesteld, maken onze vakmensen deze op maat in onze eigen fabriek.

Bronze Matras
Omschrijving Matras Bronze
Matrashoogte in cm ca. 25
Matraskern Pocketvering, 5 zones
Aantal slags pocketvering 8
Aantal veren per m2 266
Thermisch gehard ja
Bandstaal rondom kern ja
Afdekking matras std. OptiFoam HR (type 100)
Afdekking matras opties Geperforeerd latex (type 300)
Matrascomfort standaard, stevig, X-stevig
Handgrepen aan tijk ja
Ventilatieroosters in tijk ja
Tijkvulling fiber-fill, anti allergeen
Afritsbare tijk ja
Keerbare matras ja
Geschikt voor diverse bedbodems ja, advies boxspring en spiraalbodem
Bijzonderheden Fris, comfortabel, aangenaam
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!
HANDIG! DOWNLOAD BROCHURE!
HANDIG! DOWNLOAD BROCHURE!
Download brochure!
Handig! Brochure per PDF.
Je kunt deze pagina natuurlijk ook prima doorsturen of bekijken op je mobieltje. Heb je liever een brochure als PDF? Klik dan op onderstaande button!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak uw bed op maat met uw eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search