Onze pocketvering matrassen.
Unieke mensen, unieke slaapwensen.

De pocketvering matrassen van Avek.

Onze pocketvering matrassen kenmerken zich stuk voor stuk door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een breed aanbod van matrassen en geven u graag persoonlijk advies. Elk matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. Zo stel je gemakkelijk jouw persoonlijke pocketvering matras samen die in combinatie met één van onze bedbodems of boxsprings jouw ideale slaapsysteem vormt.

Avek Ninety Jubileummatras.

Royaal slaapcomfort tegen een speciale prijs.

Avek bestaat 90 jaar. En om dit te vieren hebben we speciaal voor jou Matras Ninety ontwikkeld. De Ninety is een luxe Avek matras, met liefde en zorg door onze vakmensen gemaakt. Ninety biedt je een aantal belangrijke productvoordelen. Bovendien krijg je nu maar liefst 50% jubileumkorting op de tweede matras.

Avek Bronze Matras.

Comfortabel, fris en aangenaam slapen.

De Bronze is een matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een royale 8-slags pocketvering en is met verschillende luxe afdeklagen verkrijgbaar. Daarmee maak je je matras persoonlijk. Zo komt Bronze tegemoet aan vele slaapwensen.

Avek Prata Matras.

Optimaal bedklimaat, robuust ligcomfort.

Houd je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata een goede keus voor je. Je ligt net iets steviger en dankzij 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. Prata is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

Avek Ouro Matras.

Slapen op topniveau, pure luxe.

Onze Ouro is het beste van het beste. Een fris en comfortabel pocketvering matras met de allerbeste pocketkern, afgedekt met een laag ademend Talalay latex naar keuze. De Ouro gaat door deze uiterst goede kwaliteit extra lang mee. Op een Ouro slaap je het lekkerst.

Avek Voetverwarming

Nooit meer koude voeten in bed!

Veel mensen hebben in de herfst en winterperiode last van koude voeten. Dat is niet alleen erg onprettig, maar hindert je ook bij het inslapen. Gelukkig heeft Avek hier een prima oplossing voor. Met de Avek voetverwarming met timerfunctie geniet je van aangenaam warme voeten in bed en tijdens het inslapen. Wij gebruiken veilige verwarmingstechniek, die ook toegepast wordt in de betere automerken. De voetverwarming is optioneel in te bouwen op alle Avek pocketvering matrassen en topmatrassen. Vraag ernaar bij je Avek dealer!

ALLE AVEK POCKETVERING MATRASSEN IN ÉÉN OVERZICHT:

Klik hier en vergelijk de verschillende mogelijkheden!
Omschrijving Matras Ninety Matras Bronze Matras Prata Matras Ouro
Matrashoogte in cm ca. 23 ca. 25 ca. 25 ca. 25
Matraskern Pocketvering, 7 zones Pocketvering, 5 zones Pocketvering, 7 zones Pocketvering, 7 zones
Aantal slags pocketvering 6 8 7 8
Aantal veren per m2 266 266 400 515
Thermisch gehard ja ja ja ja
Bandstaal rondom kern nee ja ja ja
Afdekking matras std. Innerzone latex (1-zijde) OptiFoam HR (type 100) OptiFoam HR (type 400) Talalay latex 4 cm (type 700)
Afdekking matras opties Visco elastisch schuim (type 200) Geperf. latex met gel (type 500) Talalay Natural 4 cm (type 800)
Geperforeerd latex (type 300) Climalatex met gel (type 600) Talalay Natural 6 cm (type 900)
Matrascomfort standaard, stevig, extra stevig standaard, stevig, X-stevig standaard, stevig, X-stevig standaard, stevig, X-stevig
Handgrepen aan tijk ja ja ja nee
Ventilatieroosters in tijk nee ja ja ja
Tijkvulling fiber-fill, anti-allergeen fiber-fill, anti allergeen zuiver scheerwol zuiver scheerwol met zijde
Afritsbare tijk ja ja ja ja
Keerbare matras nee ja ja nee
Geschikt voor diverse bedbodems ja ja, advies boxspring en spiraalb. ja, advies boxspring en spiraalb. ja, advies boxspring en spiraalb.
Bijzonderheden Jubileummatras Fris, comfortabel, aangenaam Optimaal bedklimaat, robuust comfort Slapen op topniveau

GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
GRATIS BOEKJE OVER LEKKER SLAPEN!
Bestel hier gratis!
Gratis boekje over lekker slapen!
Op zoek naar een nieuw bed wil je natuurlijk alles weten over hoe je het lekkerste kunt slapen in je eigen bed. Speciaal voor jou hebben we een lezenswaardig boekje samengesteld met uitleg en tips over bedden en alles wat met slapen te maken heeft. Vraag het nu gratis aan!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
VERKOOPPUNTEN BIJ JOU IN DE BUURT!
Vind hier jouw dealer!
Altijd bij jou in de buurt!!
Het unieke van Avek is dat we je bed speciaal voor jou op maat maken. Neem contact op met één van onze speciaal getrainde dealers. Met ruim 200 verkooppunten in Nederland, is er altijd wel één bij jou in de buurt!
HANDIG! DOWNLOAD BROCHURE!
HANDIG! DOWNLOAD BROCHURE!
Download brochure!
Handig! Brochure per PDF.
Je kunt deze pagina natuurlijk ook prima doorsturen of bekijken op je mobieltje. Heb je liever een brochure als PDF? Klik dan op onderstaande button!

VOLG AVEK OP SOCIAL MEDIA!

Maak uw bed op maat met uw eigen Avek dealer!

Start typing and press Enter to search